Nanoakvarium: Haquoss Nanolife

Nanoakvarium Haquoss Nanolife
Haquoss Nanolife är ett nanoakvarium på 27 liter. Nanolife kan användas som söt- eller saltvattensakvarium tack vare dess avancerade filtersystem med biologisk filtrering och tillhörande pump samt belysning. Kapaciteten på pumpen är 160 liter per timme. Akvariet är tillverkat i glas och finns med svart och vit färg på plastdetaljerna.

Belysningen utgörs av en energisparlampa på 15 W (12000 K). Det finns även 2 st blå lampor på 7 W som används som nattbelysning.

Ljusrampen har inbyggda gångjärn som gör att locket kan ställas upp och gör det enkelt att arbeta i akvariet. På rampen finns även knapp för belysningen och foderlucka.

En generös mängd tillbehör ingår: biologiskt filter med tillhörande pump, filtermaterial, belysning inklusive nattbelysning, doppvärmare 25 W, termometer och fiskhåv.

Akvariets mått är: 38 cm x 25,4 cm x 33,5 cm. Tillbehör som foderautomat och kylfläkt kan köpas till vid behov. Det finns även en särskild möbel till nanolife.

Jag vet att Bromma Zoomarknad i Stockholm har Haquoss Nanolife för er som vill titta närmare på akvariet. I skrivande stund har de kampanjpris på det.

Jag funderar själv på att köpa det här akvariet så om någon har ett sådant får ni gärna kommentera inlägget och berätta om era erfarenheter av det eller skriva i forumet. Tanken är att använda det till mitt projekt med dvärgkulfisk som jag har skrivit om tidigare här.