Nanoakvarium: Fluval Edge

Nanoakvarium Fluval Edge

Fluval Edge är ett elegant nanoakvarium på 23 liter. Det finns i färgerna orange, grått och svart. Halogenbelysning och filter är diskret inbyggt i nanoakvariet.

Den inbyggda filtreringen är mekanisk, biologisk och kemisk och ser till att hålla vattnet klart och luktfritt. Halogenbelysningen består av 2 st lampor på 10 watt.

Fluval Edge finns med halogen eller LED-belysning. Den nyare versionen är den med LED. Så vitt jag vet finns det ingen annan skillnad mellan versionerna.

Akvariets mått är: 43 cm (bredd) x 26 cm (djup) x 22 cm (höjd). Läs om erfarenheter av detta akvarium: Fluval Edge, erfarenheter.

2 kommentarer

    • Sofie15 augusti, 2012 kl. 07:30

    Hej! Jag har det här akvariet hemma, supersnyggt, är riktigt nöjd. Men det känns inte som att belysningen räcker för växterna bara till de som är just under lampan (har LED). Funderar på om man kan klämma in någon mer belysning och vinka det framåt lite kanske. Har du nå ideér? Har inte så bra koll på vad som finns och ganska dålig fantasi. Tack på förhand 🙂

      • 19 augusti, 2012 kl. 09:34

      Hej Sofie! Jag vill minnas att någon hade två st av denna lampa: http://www.akvariumkungen.se/6-93-449/LED-belysning-10-000K.html till detta nanoakvarium, en lampa på högersidan och en på vänstersidan förutom den inbyggda. Den fästs på någon kant och är även dimmbar. Jag har ju inte det här nanoakvariet själv så jag kan bara gissa på lämplig belysning. Kanske svarar även någon som har köpt extrabelysning till detta akvarium…

Kommentarer har inaktiverats.