Dennerle NanoCube 60 liter

Dennerle Nanocube 60 liter

Jag har tidigare skrivit om nanoakvariet Dennerle NanoCube. Nu har en läsare vid namn Kenth skrivit in till sajten och är intresserad av att köpa ett NanoCube på 60 liter. Han undrar var man kan köpa det, vad som ingår och vad det kostar.

Jag har sökt runt lite och hittat en svensk nätbutik som säljer akvariet, men då är det saltvattensversionen. Om man kontaktar företaget kanske de kan ta in det vanliga. Företaget heter submarin, jag känner inte till det men om någon av er läsare gör det får ni gärna kommentera. [Uppdatering 2012-03-30: Nätbutik ej längre aktiv]

Jag har hittat akvariet i en tysk nätbutik som heter aquaristic.net. Det finns 3 olika paketerbjudanden av akvariet (60 liter) och vilket man väljer avgör priset som ligger mellan 60 och 166 euro. Om man går in på länken ovan och klickar på product details ser man exakt vad som ingår i de olika paketen. Innan man beställer bör man dock maila och fråga om det är möjligt att skeppa till Sverige.

Hoppas att det här var till hjälp och att du hittar det du söker Kenth. Om du lyckas få tag på ett får du gärna skicka in några bilder när du har fått igång det.