Nanoakvarium: Aquatic Nature Evolution

nanoakvarium evolution black

Nanoakvariet Evolution från Aquatic Nature passar både som söt- och saltvattensakvarium. Det rymmer 37 liter och måtten är: bredd 35 cm x djup 39 cm x höjd 40 cm. Akvariet finns i hela 14 olika färger. Akvariet på bilden ovan är svart.

Evolution har pump med avancerat filtersystem inbyggt (baktill på akvariet, se bild nedan). I locket finns belysningen som utgörs av 2 st Evolux-lampor på 11 W (6500 K) samt så kallat moonlight (blå LED-lampor som kan vara tända på natten).

Akvariet har 5 mm glas utan vassa kanter. Locket har en mindre öppning som förenklar matning av akvariets invånare. Pumpen har reglerbart flöde upp till 500 liter per timme.

Nanoakvariet Evolution finns att köpa i svenska butiker och nätbutiker. Jag har tidigare skrivit om ett annat nanoakvarium från Aquatic Nature: Cocoon 1-7.

Bild på hur Evolution är uppbyggt inklusive filtersystemet:

nanoakvarium evolution filter

3 kommentarer

  • Weed19 februari, 2012 kl. 12:58

  Tja! Ja tycker detta Nano verkar väldigt bra. Men på bilden ser det ut som det bara är en ström sladd till allt. Stämmer detta? För då det blir det ju svårt att fixa ljuset med timmer osv.

  • 19 februari, 2012 kl. 04:33

  Hej Weed och tack för din kommentar! Det är separata kontakter till filter och belysning. Det står i handboken på sid 4. Länk till handboken: http://www.aquatic-nature.be/evolution%20eng.pdf

  Jag kan nämna att jag såg en annons på ett sånt här akvarium på blocket för bara 300 kr och tänkte slå till, ett nytt kostar nästan 2000 kr. Jag upptäckte annonsen sent på kvällen. Nästa dag när jag skulle ringa var annonsen borta så den som köpte akvariet gjorde en riktigt bra deal!

   • Weed29 februari, 2012 kl. 10:36

   Okay men det låter ju bra. tack för svaret. 😀 Det blir nog ett scape/räk kar

Kommentarer har inaktiverats.